dimarts, 20 de març del 2012

LES AUDIÈNCIES I LA GRAELLA TELEVISIVA

2a PART:

  1. A la secció de televisió dels diaris sol sortir quins són els programes més vistos. Per què creus que és tan important l'audiència que té un programa? Agafau un diari i mirau les audiències del dia anterior. Quins van ser els programes més vistos?
  2. Agafa la graella televisiva d'un dia qualsevol. Subratlla de color blau els programes que creguis que són d'informació, divulgació o d'utilitat social. De color vermell els d'entreteniment. Compara dues cadenes: TV2 i Telecinco. Quines són les conclusions.
  3. A partir de la mateixa graella televisiva, escriu en la teva llibreta 10 tipus d'espais televisius diferents, amb el seu exemple corresponent. Exemple: Concurs: Pasapalabra.
  4. Agafa una altra graella televisiva. Subratlla de color verd tots els programes que segons tu podrien ser considerats teleescombraria.
  5. El següent exercici és cercar quins programes dedica cada cadena als fillets i en quina franja els programa.
  6. L'última tasca consisteix en elaborar una graella personal on apareguin tots els progames que veis al llarg de la setmana i en quin horari ho feis.
FEINA PER FER A CASA: Cada vegada l'esport ocupa més temps en els espais televisius. Ara fins i tot hi ha canals exclussius sobre el tema. El que us propós és que cronometreu el temps que dedica cada cadena dins les seves notícies a l'esport.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada